Inspelning & limemysterium

Ligger åter på hotellrummet, sista natten nu. Var en smidig inspelningsdag, det är så roligt att få se föremål & träffa personer som man antagligen inte skulle kommit i kontakt med annars. Säsong 10 av Antikdeckarna kommer att bli topp! Håll utkik! 

Den mystiska limefrukten som satte hjärnan i total förvirring.....



Upptäckte att det låg en lime i min jacka under dagen... Tänkte att "nu har det gått utför ordentligt, ok Ann att du hemma sätter in filmjölken i skafferiet & förväxlar spolarploppen på toaletten med lysknappen lite då och då, men du får inte vara så tankspridd att du pallar limefrukter i affären...." Det visade sig vara vår egna programledare, världens finaste människa, som ville se hur långt tid det tog innan jag märkte det....det tog tid....kanske bör tilläggas att det var en helt legalt införskaffad lime. Kolla förresten in hennes företags fina hemsida.

Ska snart ut och käka middag sen är det morgonrocken, ansiktsmask & sängläge som gäller.

direkt från Elite Plaza Hotel


Trötter men glader

Ögonen går i kors efter en låååång inspelningsdag i Göteborg. Efter en trevlig middag ikväll med teamet så hoppade jag i badkaret och ligger nu och tänker slänga in handduken för idag. Tråkigt inlägg jag vet, utan bild... Men en sak gjorde mig sååå glad ikväll, pratade med bror på skype, skit va jag är stolt över honom! Love you!!!! Längtar till vi ses! Gonatt och stora kramar!

direkt från Elite Plaza Hotel

Fågeln Knut

En liten vän på besök. Snäll ser han ut, men låt dig inte luras...idag välte han ett stort stålgaller & skrämdes rejält...Knut får han heta.



Söndagsfrukost

Turkisk yoghurt med kiwi, aprikoser, hemmablandad müsli & honung, gött när man är insnöad som idag.


Assistanthjälp & limefrätt kolja

Denna dagen började fint med uttryckning av assistanthjälp från Ford då bilen inte startade, semelätande, lite flängande med bilen då vi hade inspelning idag & nu sitter man och väntar på kvällsmaten som idag ska bli ngn slags rätt som Micke tagit hem från Guatemala, typ limefrätt kolja...spännande....
Kanske inte hans favoritplagg det där men ungefär såhär såg assistanthjälpen från Ford ut imorse, fast hon var blond & inte så hårig....


Den svarta krylltotten som jag tidigare passat återvände till stan, men efter en vecka satt han på tåget ner till Helsingborg igen. Han hade sådan separationsångest som inte uppskattades av grannarna....så det funkade inte, så hundvakt till honom lär det inte bli på ett tag....snyft...

Ullared

Megareklamen för Ullared påverkade mig med. I jul åkte vi dit, till shoppingmeckat, spanande efter Boris & Morgan och köpte bland annat 21 pkt våtservetter till brors familj... Igår tog vi fram Yatzyt som fyndades på vår lilla tripp, och som ett kinderägg bjöd förpackningen på en överraskning...

Finn ett fel....

 

Men förutom det så visar även den nyinköpta Ullareds-stektermometern 98°C i lufttemperatur & den slitstarka Petflask-bagen hade visst ett fint litet hål i sig innan man hunnit använda den.....stabilt. Men trots allt var det ändå kul att titta inom, bra våtservetter & plastpåsar det har dom gott om i alla fall...

 


Solstrålen

Solstrålen som bjuder faster på oslagbara smile.

 

"Affe-Giraff" e på huvudet, då är jag nöjd.

Kärlek

Kärlek


 



Hångel med Clooney & adrenalinpumpen är slutkörd

Vilket dygn man har haft. Super rolig dag med Becks igår med shopping & käk. När vi anlände till IKEA var det dags att ringa 112 & adrenalinpumpen visade vad den gick för. En man satt i en bil och hade krampanfall i förarsätet och en minst sagt chockad tjej på passagerar sidan som var panikslagen. Det förvånar mig att inte en enda på IKEAS parkering stannade då vi under tiden vinkade för att jag tänkte att det borde finnas någon sjuksköterska någonstans, nada resultat. Folk bara körde förbi och tutar istället.

Natten gick också i adrenalinpumpens tecken. Jag var skådespelerska och fick hångla på sängkanten med George Clooney & jag spelade så himla bra & han var nöjd. I en fikapaus gick jag hem och berättade för föräldrarna att jag haft en riktig hångeldag.... Sen dök plötsligt Dolph Lundgren upp och visade intresse (det tackar vi Melodifestivalen för). Så för en gångs skull, vaknade jag med adrenalinpåslag skapat av en positiv dröm får man väl ändå lov att säga....brukar ju vara tvärtom.

Idag blir det att packa inför inspelningsresa, flyget går imorgon & ja ni vet problemet; "vad ska jag ha på mig"-tankarna är i full gång. Ska också läsa lite "Vetenskapens Värld" tidningar (tack bror med fru för den fina julklappsprenumerationen), träffa min fd. passningshund som är tillbaka i stan, städa, diska & annat kul.

Vi hörs!





Fynd och snöskottning

Igår gjorde jag det. Jag kunde inte låta bli så jag slank inom Fleantique för att köpa det som fått mig vara sömnlös om både nätterna och dagarna.... Nu står de här och jag är livrädd att välta dem. Butiken trodde att de  kunde vara Arthur Percy vasar, inget säkert, men det är nu min utmaning att få fram ursprunget vilket är superspännande.

Den lila är 1 meter hög och favoriten, nu gäller det bara att inte krascha dem.

 

Har även idag med otoorolig snökänsla lyckats parkera bilen i snödrivorna utan att fastna, blev imponerad av mig själv faktiskt. Tog skyffeln och städade upp gatan från snö, så härligt att få återuppleva snöskottning, det är något barnsligt härligt i det tycker jag. Blev så exalterad så jag skyfflade framför någon okänd grannes bil, tänke att då kanske han/hon blir glad imorgon, det skulle jag blivit.

Inspelningsdag imorgon, upp tidigt, måste sova.

 

 

 

 


Cabaret & spenat

Härlig avslutning på tisdagskvällen igår, snicksnack med Micke och Kalle på Blå Skåpet. Denna kvällen blev Kalles namn visst "Hans" då Moa hade läst Hans istället för "..hans kompis" i mitt sms då hon skulle sätta oss på gästlistan. Hon e för go hon!
Tillsammans med grym plocktallrik med ostar, inlagda saker och fantastiskt bröd blev vi underhållna av Cabaret, lite småkul såhär mitt i veckan :-)



"Hans med sällskap" kollar in Cabaret på Blå Skåpet

Spenatsoppan med lax och en dutt camabertost i står på spisen, städningen är klar, och efter en hektisk dag är det gött att dega i soffan & bara svulla helt enkelt....man får göra det ibland....

/SvullAnn

Reka & gå på Cabaret

Sitter och värmer mig efter att nästan ha förfrusigt tårna. Orsak: heldag med att reka platser till nästa säsong. Ska  till Blå Skåpet ikväll, träffa vänner och titta på Cabaret där. En skön avslutning på en kall dag. Och så bjuder jag på en video som inte har någonting med detta inlägg att göra, e bara rolig.


 

 


Mariekex & smöööör

Köpte en kylplatta till datorn igår med 3 fläktar i så datorn håller sig friskus längre. Låter dock lite....men har man redan en luftfuktare & en luftrenare igång i denna lya så gör väl detta varken från eller till och dessutom kan ingenting störa mig när denna klassikern intas:

Mer klassiskt än såhär blir det inte, farligt gott....

 

 

Dagens tips får bli denna roliga sida som garanterat får en att dra på smilbanden en trött måndagskväll, det är bara att surfa runt och hitta den kategori som passar en bäst i smaken. Här kommer ett av alla jobbiga felsms som tydligen skickats på vårt klot:

"Till: Chefen
Sms: Hålet blött eller ?
Svar: Nu förstår jag inte. På vem menar du?

Förklaring: Skulle skicka "Galet blött eller?" till en polare. Ville veta hur fotbollsplanen var som vi snart skulle spela på. T9 ville trassla till det för mig.

Johan"


Hej hej!


RSS 2.0